Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Putkiremontit

Käyttövesiremontti eli tuttavallisemmin putkiremontti parantaa tuntuvasti veden laatua ja ehkäisee laajempien vesivahinkojen syntymistä. Putkiremontti nostaa myös asunnon arvoa. Veden laatu vaikuttaa osaltaan putkiremontin tarpeeseen, mutta tavallisimmin metalliputken käyttöikä on vakuutusyhtiöiden suositusten mukaan 25–30 vuotta.

Lämpöverkkoremontti eli patteriremontti on ajankohtainen viimeistään silloin, kun vanhat lämpöverkkoputket saavuttavat 30–40 vuoden käyttöiän. Ikääntymisen huomaa patterien lämmityskyvyn heikkenemisenä. Kuluminen ja ruostuminen voi aiheuttaa myös vuotoja ja pahimmillaan kalliin vesivahingon. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi suosittelemme koko lämmitysjärjestelmän uusimista lämmityslaitteelta pattereille asti.

Viemäriremontti on syytä toteuttaa vanhoihin viemäreihin ajoissa. Vanhat valurautaiset tai betoniset viemäriputket säilyvät toimintakuntoisina 40–50 vuotta, minkä jälkeen viemäriremontti on viimeistään ajankohtainen. Viemärin toimintahäiriöiden syyt on viisasta selvittää hyvissä ajoin ammattilaisen avulla. Vaurioituneet viemärit voivat ikävimmillään aiheuttaa mittavia vahinkoja.